MATECK B.V. UITZENDEN & DETACHEREN

Mateck B.V. is een onafhankelijke uitzender en detacheerder in de techniek. In een overvolle markt welke, door verregaande zelfregulering vanuit de overheid en brancheorganisatie, helaas weinig ruimte laat voor een andere aanpak, durft Mateck B.V. zich te onderscheiden door “anders” te ondernemen.

En zó doen wij dat! Door goed voor onze medewerkers te zorgen, voelen zij zich verbonden met ons bedrijf én onze opdrachtgevers. Daarnaast voorzien wij onze medewerkers van veilige bedrijfskleding, PBM’s en uitstekend gereedschap. Onze logistieke afdeling draagt, vanuit eigen werkplaats en magazijn met wasvoorziening, zorg voor kledinglockers en schone bedrijfskleding. Dat noemen wij nog eens “on the job support”.

Personeel van Mateck B.V. komt verzorgd op de werklocatie, legt geen beslag op uw middelen en kan vrijwel direct aan de slag! Nieuw personeel wordt zeer zorgvuldig geselecteerd. Geen eindeloos lange bestanden met ingeschreven personeel, wij werven gericht! Onze medewerkers zijn inzetbaar in verschillende disciplines, maar ook voor verschillende opdrachtgevers. Hoogwaardige vakmensen in de techniek zijn schaars en worden veel gevraagd. Nee zeggen tegen een opdracht, omdat er geen geschikte kandidaat beschikbaar is, dát is ook “anders” durven ondernemen.

Uw tijd is kostbaar en de onze ook, dus scoren om het scoren is in onze ogen nutteloos en geeft nooit het gewenste eindresultaat. Wij streven juist naar een duurzame relatie en goede partnership met onze opdrachtgevers én daar investeren wij graag in. Dit doen wij door helder te communiceren, ons aan te passen aan uw organisatie en door snel te schakelen als de situatie hierom vraagt.

Neem contact met ons op!

CONTACT