HEB JIJ DE GOUDEN TIP?


Breng een kandidaat aan en krijg een BBQ!

Wil jij een BBQ t.w.v € 300,- ? Breng dan een geschikte nieuwe kandidaat aan!

Bekijk de actie

Over ons


Welkom in de wereld van aanpakkers en doorpakkers


Wij selecteren op karakter
Met Mateck richten we ons op uw belangrijkste succesfactor: (technisch) personeel. Mateck komt zelf uit de wereld van Techniek en heeft het netwerk en de kwaliteit in huis om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen, win/win.

Persoonlijke benadering
Vanuit ons eigen netwerk met o.a. engineers, monteurs, reinigers, projectmanagers, en werkvoorbereiders zorgen wij voor de juiste mensen. Naast ons netwerk maken wij voor het vinden van de juiste mensen gebruik van de verschillende sociale media kanalen en onze website. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van werving & selectie, detacheren, en payrol. Kortom, zowel voor tijdelijke personele vraagstukken als de samenwerking op langer termijn zijn wij uw/jouw partner.

KLANT IS KONING

Wij doen voor u net dat stapje extra.

SERVICE & KWALITEIT

Wij zijn 100% betrouwbaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

TOP REFERENTIES

Referenties zijn ruim voorhanden
en verstrekken we graag!

Kennis en ambitie zijn niets zonder verbinding


Ons team

Rolin Notenboom

Consultant

Monica Mosterdijk

Manager

Ferry Boshart

General Manager

Rolin Notenboom

Mijn achtergrond zit in de techniek, maar een techneut ben ik absoluut niet. In de technische wereld, waar de mens centraal staat, voel ik mij wel thuis. In mijn rol als consultant ben ik bij Mateck de verbinder tussen onze (toekomstige) medewerkers en onze opdrachtgevers.

Ik werk samen met onze (toekomstige) werknemers. Het is ons doel om samen de juiste stap in hun carrière te bepalen. Als ik daarin iets kan betekenen, geeft mij dat voldoening en energie. Hierin ben ik een luisterend oor, kritisch en een doorpakker. ‘Met de juiste baan hoef je nooit meer te werken’.

Monica Mosterdijk

Ondanks dat ik geen technische achtergrond heb werk ik inmiddels al 9 jaar met veel plezier in de wereld van techniek.
De innovatie, diversiteit en complexiteit in de techniek is iets wat mij triggert, geen opdrachtgever of kandidaat is het zelfde, hierdoor is geen dag het zelfde en blijft mijn werk een uitdaging.

Samen met een enthousiast team zorgen wij er met elkaar voor dat alle processen gestroomlijnd blijven verlopen. Uiteraard word ik blij van de juiste match! Om een juiste match tot stand te brengen ga ik altijd persoonlijk in gesprek met zowel een kandidaat als een opdrachtgever en ben ik nauw betrokken bij alle processen.

Verbinding is waar ik voor sta, mijn doel is om iedereen op een zo persoonlijk mogelijke manier te helpen en begeleiden. Daarbij is heldere communicatie belangrijk, daarom doe ik wat ik zeg en zeg wat ik doe.

Ferry Boshart

Mijn technische carrière is begonnen als operator bij een van de grootste spelers op het gebied van op- en overslag. Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar een dienstverlenende organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Ruim vijftien jaar ben ik nu werkzaam in de technische arbeidsbemiddeling en nog steeds vind ik het mooiste van het werken met techneuten dat een techneut altijd met passie spreekt over zijn werk. In de techniek zijn wat mij betreft ‘handen uit de mouwen’ en ‘niet lullen maar poetsen’ ontstaan. En juist in deze one-liners kan ik me meer dan prima vinden en zijn de basis voor mijn persoonlijke drijfveren.

Techniek staat nooit stil. Het ontwikkelt zich in een rap tempo en dat betekent dat bedrijven en de mensen in hetzelfde tempo moeten door ontwikkelen. Dat maakt dit wereldje dynamisch en ons werk zo leuk. Er is altijd beweging.

De ‘holy grail’ in m’n werk bij Mateck is het streven naar een win-win-win situatie. Voor mij is de kandidaat ook een klant. Zonder kandidaat geen klant. Als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook. Deze driehoek is cruciaal als het gaat om succes en kwaliteit.

DÉ SPECIALIST IN HET REKRUTEREN
VAN TECHNISCH PERSONEEL

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug!

Laat je gegevens achter en wij bellen
je zo spoedig mogelijk terug.

    Bel mij terug